16 Ekim 2015 Cuma

Tessa Bailey-Sen Benimsin (Line of Duty Serisi 1)


Tessa Bailey-Sen Benimsin
Derek Tyler, oldukça başarılı bir komiserdir. Fakat mesleği artık neredeyse tüm hayatını ele geçirmiştir. Öyle ki, karşısındaki daireye yeni taşınan Ginger Peet’ten etkilendiği anda, onun bütün kişisel bilgilerine ulaşabileceği bir araştırma yapar; o güne kadar aldığı trafik cezaları da dahil… Ginger, kız kardeşiyle birlikte uzak bir şehirden Chicago’ya taşınmıştır ve yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. İhtiyacı olan son şeyse, tam karşı dairesinde oturan çekici, yakışıklı ve meraklı bir komiserdir. Sıkı durun, burası karışacak!


Gül
Neden beğendiğimi bilmediğim kitaplardan.Ama Derek te  Ginger da  sevdiğim karakterler oldu.
Sibel
Çok da bir beklentiyle başlamayıp,severek,beğenerek bir çırpıda okuyup bitirdiğim bir kitap oldu.


Gül
Ginger ,gözüktüğü gibi olmayan bir kızımız,dıştan taş taş ,ama içten içe çok kırılgan.Ayakta duran sağlam kadın karakterleri o kadar seviyorum ki belki o yüzden Ginger’ı da çok sevdim.
Derek normal bir adam.Über zengin ,über yakışıklı  vs vs değil.O bile sevmeme yeter .Bir de üstüne çokta romantik olmaması hatta azıcık odun olması onu gerçekçi bir karakter yapıyor gözümde.
Hikayenin mutlu son olması belki gerçekçi olamayacak tek şeyse de ,ehhh aşk romanı mutlu sonla bitmesi mecburi.

İçeriği daha iyi anlatan yurt dışı kapağı

Sibel

Gül’ün söylediklerine harfiyen katılıyorum =D Cidden kadın karakter de erkek karakter de çok sevimli,gerçekçi,güçlü,komiklerdi.Karakterler arasındaki 7 yaş farkı da mantıklıydı.Okumak da eğlenceliydi.Sayfa sayısı da tam tadındaydı.Eeee daha ne olsun başka .Bu tarz kitaplardan beklediğim her şey tadında ve yerindeydi.İyi vakit geçirmek için önerebileceğim bir kitaptı kısacası… Ve bağzılarııı mutlu sona laf etse de hep söylediğim gibi mutlu son olmayan kitap okumam arkadaşşşş =p 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder