9 Ekim 2015 Cuma

Christine Bell – SevgilimiBuldum.Com ( Dare Me Serisi 2 )


Christine Bell – SevgilimiBuldum.Com 
Cat Thomas, çalkantılı ilişkilerin kadınıdır. Hayatına giren erkeklerin hepsinde bir kusur bulmayı başarır. Hiçbiriyle gerçekten ciddi bir ve uzun vadeli bir ilişkiye giremez. Bunun suçlusu da asla kendisi değildir. Tamamen 'kusurlu' erkekler yüzünden bu haldedir. Sonuçta üstünü biraz kazıyınca, hepsinin yaldızları dökülüp defoları ortaya çıkmaktadır.
Bir gün, lise aşkı ve ağabeyinin en yakın arkadaşı Shane Decker çıkagelir. Yıllar sonra ilk kez bir araya gelirler ve aralarında karşı konulması güç bir çekim oluşur. Yalnız bu defa bir sıkıntı vardır çünkü Cat, ne kadar derine kazırsa kazısın, Shane'in farklı bir yüzünü göremiyordur. Shane hep aynı adamdır; aynı mükemmel adam. Ezberi bozulan Cat için işler sarpa sarmıştır.
Eğlence zaten kaçınılmazdır da; ya aşk? Hem de en mükemmelinden… Mümkün müdür?

Sibel
İyi huylu mikemmel erkek ve bulmuş ta bunayan sopalık kadın karakterin olduğu çıtır çerez ,oku ve unut temalı kitapların bir yenisi =)
Gül
Shane in mazoşist olduğunu düşündüren bir kitap

Sibel
Shannon Stacy’nin Senin İçin diye bir kitabı vardı hatırlarsanız.Bu kitapta da benim pamuklara sarıp saklamak istediğim erkek karakter Kevin Kowalski yaşardı.Hah işte bu Shane Kevingillerden.Yani yakışıklı,paralı,düşünceli  ve kadın karakterimiz için tüm zorluklara katlanacak derecede aşık.Eeee erkek karakter bu kadar uyumlu ve aşık olunca hikayenin ilerlemesi için kadın karakterin illaki ters olması şaşırtıcı olmuyor.Senin İçin kitabındaki Beth’in bu kitaptaki versiyonu da Cat =p Bu seferki kızımızın olayı da aman birini sever,aşık olur evlenirsem hayallerimden vaz geçmek zorunda kalırım, eve kapanıp sadece eş ve anne olup kişiliğimi kaybederim.Gerçi Beth’in tripleriyle karşılaştırıldığında bu kızımızın ki daha bir mantıklı geliyor ama insan yine de sinirleniyor.Bulmuşsun Shane gibi birini daha ne istiyorsun belanı mı diye bağırası geliyor =) Onun dışında böyle bir kitaba göre mantıklı sayıda olan sayfa sayısı (yani az,uzatılmamış),basit anlatımı ile yaz günlerine uygun kolay okunabilen boş ve hoş kitaplardan biriydi.


Gül
Ben bu abileri anlamıyorum ,aslında yoklar biliyorum ne Kevin ne de Shane gibi erkekler yoklar,alternatif bir evren var orada yaşıyorlarsa ve yazarlar orada tanışmışsa bilemiyeceğim.
Ama korkum  şu ki  tam gelecek nesil içinde böyle yetişecek sebi varsa da bu kitapları okuyup "Len ben salak mıyım?  Kız olmadık saçmalık yaptı adam hala peşinde bende yapayım  " diyen genç kızlarımızın o yetişecek sebileri de yok etmeleri

Ama siz bilin ki böyle adamlar yok ,bu kadar naz yapıp da size s… ahhhh güle güle demeyecek adam yok. Denemeyin yani,masal olarak okuyun geçin. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder