29 Mayıs 2017 Pazartesi

Bazen Birimiz İçin Orta Şeker Olan Diğerimiz İçin Olmayabilir


Miranda Kenneally – Jordan’ın Peşinde 
Hundred Oaks Serisi 1
Laura Kaye - Aydınlıkta 
Hearts in Darkness Serisi 2




Miranda Kenneally – Jordan’ın Peşinde 
Hundred Oaks Serisi 1
Bu oyunda TAKTİKLERE yer yok.
Hangi kız gece gündüz, yakışıklı Amerikan futbolu oyuncularıyla çevrili olmak istemezdi ki… Jordan Woods sadece onlarla çevrili değildi, aynı zamanda onların takım kaptanı ve okul takımının oyun kurucusuydu. Çocukların hepsi onu içlerinden biri gibi görüyordu ve Jordan bunu hiçbir zaman sorun etmiyordu. Tabii ki atletizm bursu tehlikeye girmediği ve en iyi futbol programına sahip üniversiteye girebileceği sürece. 
Ancak Ty Green okuluna transfer olduğunda, uğruna savaştığı her şey tehlikeye girmişti. Çocuk sadece harika bir oyun kurucu olmakla kalmıyordu, aynı zamanda fazlasıyla da çekiciydi. Bu nedenle Jordan hayatında ilk kez zayıf hissediyordu. Bir yandan kalp kırıklığı kaçınılmaz görünürken, bir yandan da bursu tehlikeye girebilirdi… Peki ama, Jordan bu koşullar altında her zamanki gibi soğukkanlılığını koruyarak aklını oyunda tutabilecek miydi?  



Sibel
Salt Amerikan gençlik filmi gibi bir kitaptı.17 yaşına uygun davranan ergen karakterler, haddinden fazla Amerikan futbolu detayları, çok da sıkıcı olmayan bir kurgu, akıcı bir anlatım ile okunabilir düzeyde bir kitaptı. Ancak alışkın olduğumuz kolej bebeli tarzında olmayınca beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. Elle Kennedy’nin Off Campus serisi 3.kitabı çıksa da şu kolej bebeli düzgün kitap hasretim bitse =D

Gül
Kitap “aptal Amerikan futbolcusu “ klişesinin ispatı gibi  .Eh tüm kitaptaki karakterler Amerikan futbolcusu olunca azıcık ,aman ,öff diye okuyorsunuz.Okunuyor ama  sevilerek değil 








Laura Kaye - Aydınlıkta 
Hearts in Darkness Serisi 2
Karanlıkta kalan duyguları bir tek aşk aydınlatır
KARANLIKTA BAŞLAYAN TUTKULAR
Caden ile Makenna, karanlık bir asansörde geçen baş döndürücü gecenin ardından doludizgin bir aşka yelken açmıştır.
Küçük yaşta trafik kazası geçiren ve bu travmayı atlatamayan Caden, Makenna’yı bir gün kaybedebileceği düşüncesiyle bu ilişkiden korkmaktadır.
Diğer taraftan Makenna onu ailesiyle tanıştırmaya karar verir fakat bu Caden’ı rahatlatmaz, aksine yeni endişelerin içine atar.
AŞKIN IŞIĞINI ARARKEN
Makenna’nın baba evinde karşılaştığı bazı sorunlar Caden’ı epey zorlar, zira ağabeyinin ve eski sevgilisinin Makenna’yla ilgili başka planları vardır.
Endişelerine bir yenisi daha eklenince beynindeki zifiri karanlığa boyun eğen Caden, Makenna’yı terk eder ve iyice dibe vurur.
Caden artık içine düştüğü bataklıktan çıkmak, kendine güvenini yeniden kazanmak ve Makenna’nın ona sunduğu tutkulu aşka kavuşmak zorundadır.
Caden ve Makenna eski ateşli günlerine dönüp bu karanlıktan çıkabilecek, sonsuz bir aşk vaat eden aydınlığa ulaşmayı başarabilecek midir?

ilk kitabın yorumu için tık tık 


Gül
Yazar kitabın sonuna açık açık yazmış “İkinci kitap aslında olmamalıydı çok ısrar ettiler” .İlk kitapta herhangi bir konu yokken ikincisinde bir şey olması tabii ki çok mantıklı olmazdı.Aslında daha çok şey var ,olay sadece asansöre geçmediği için bu sefer bir şeyler oluyor,ama farkındasınız ki tamamen uzatmak için uzatılmış konular.


Sibel
İlk kitabın sonunda ‘eee yaniii bu mudur hepsi’ dediğimi hatırlıyorum.Bu yüzden ikinci kitapta yazar acaba ne yapmış diye merak etmedim değil.Okuyalı uzun zaman olduğu için de ilk kitaba şöyle bir hızlıca bir göz gezdirip ikinci kitaba öyle başladım.Belki de ikisini arka arkaya okuduğum için bana çok da kötü gelmedi kitap açıkçası.Haaa evet ahım şahım bir konu yok kitapta ya da kurgu ama bu tarz kitapların kaçında elle tutulur konular okuyoruz ki.Bence yazar bu şekilde tek tek iki kitap yazacağına (ki ayrı düşünüldüklerinde her ikisi de vasat bana göre) bunları birleştirip azıcık da toparlasa çok daha güzel bir kitap ortaya çıkarmış (ama her zamanki gibi yazarlar bana ne düşündüğümü sormuyorlar =p )

Kitapta hoşuma gidense ; genelde tüm kitaplarda kadın karakterler erkek karşısında kendine güvensiz olur ya bunda tam tersiydi ;) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder