8 Mart 2015 Pazar

Olivia Cunnıng-Çifte Vuruş (Günahkarlar Serisi 5 )





                     Olivia Cunnıng-Çifte Vuruş (Günahkarlar Serisi 5 )


Günahkârlar'ın seksi ritim gitaristi Trey Mills, biseksüel yaşamının karmaşasından sıkılarak yeni bir sayfa açmaya karar verir. Artık hayatında sadece kadınlar olacaktır.
Ağabeyi Dare'in metal grubu Exodus End'in yeni gitarist seçmelerinde tanıştığı Reagan Elliot'tan ilk gördüğü anda etkilenen Trey, alev alev yanan bu seksi gitarist ile gerçekleşebileceğini hayal dahi etmediği ateşli ve çarpıcı bir aşka sürüklenir.
Ancak Trey, Reagan'ın çekici biseksüel ev arkadaşı ve aynı zamanda eski sevgilisi Ethan Conner'la karşılaştığında, kim olduğunu ve ihtiyaçlarını daha fazla inkâr edemez.
Trey âşık olduğu kadını kaybetmeden, biseksüelliğini devam ettirebilecek midir? Ya da Reagan hayatta en çok istediği bu iki erkekle yeni bir deneyim yaşamayı kabul edecek midir?
"Ahlaksız, yaramaz, tahrik edici… Kitabın bir sonraki sayfasına geçmek için kuduracaksınız."
-Dark Divas Reviews-
(Tanıtım Bülteninden)


Spoliersiz Kısa Yorumlar :

Gül :
Reagan aşıkların arasına giriyor ,her anlamda ,ahh Ethan neden tüm hoş adamlar gay olmak zorunda

Sibel :
Serinin diğer kitaplarını okuyup sevenlerin bunu da seveceğini düşünüyorum.Ama eğer diğer 4 kitabı sevmediyseniz bundan nefret edeceksiniz bence.Kitabın ortalarında 100 sayfada (abartmıyorum tam 100 sayfa) non-stop sex maratonu var.Öyle ki bu 100 sayfayı kitaptan çıkartsanız kitabın gidişatında bir eksiklik olmaz.Geri kalan kısımda ise yine normal Günahkarlar standartında (yani aşırı) erotik sahneler ve konular var.4.kitapta gay sex olayına ufak bir giriş yapmıştı ya yazar,bu kitapta almış başını gitmiş.Gerçi beni rahatsız etmedi bu sahneler.Hatta çoğu yerde gülme tuttu.Ama yine de uyarmak isterim;önceki kitapları iğrenç,aşırı,çooook erotik ve sapkınca bulup beğenmediyseniz,bu kitap seri içinde en marjinali bence,ona göre okumaya karar verin.




Yorum 

Gül:
 Umberto Eco  Foucault Sarkacı nda derki  “… âşık olma gereksinimi. Bazı şeylerin olacağını önceden sezinler insan; o sırada umarsızca bir aşk gereksinimi duyduğu için âşık olur.İçinde âşık olma isteği duyduğu zaman bastığı yere dikkat etmeli insan: aşk iksiri içmiş gibi ilk önüne gelene âşık olur. Bir maymuna bile."

( bunu yazdım ki ne kadar entelektüel olduğum anlaşılsın :D )

Bu açıdan bakarsak Brian ve Myrna’nın oğullarının doğumundan çıkan Trey  artık Brian’i unutması ve kendine bir kadın bulması gerektiğini düşünüyor ve Reagan ‘ı görüyor( aklınıza hemşire geldi di mi ama ondan ayrıldıktan sonra hayatına devam etme kararı alıyor  ve tabii asansördeki adam, onu da erkekleri bırakma kararından sonra görüyor ).

Ama işin tuhafı kitapta fazlalık olan Reagan .O  çıksa  kitap iki erkek arasındaki aşk hikayesi olabilirdi ve bende evet güzel kitap diyebilirdim.Yazar sanki önce Ethan  ve Trey arasındaki aşkı yazmış sonra demiş ki “ Kitaplarımı kadınlar okuyor bir de kadın mı eklesem ?”  Reagan öylesine yüzeysel ,öylesine karikatür bir karakter. Babası ile bir sorun yazılmış bir yere bağlayacak mı diyorsun ,ucu açık kalıyor. Trey’le ilgili değil,Ethan daha değer veriyor Trey’e.Günahkar serisindeki sağlam hatunlardan sonra Reagan  basit geldi .Bu üçlüden en çok nasiplenen Ethan,zaten kitabında erkek karakteri .Çevirmenin Trey’e Ayol dedirtmesinden epey korktum çünkü kitabın başların Reagan “oldu gözlerim doldu “ gibi bir vecize yumurtladı.

   Ethan Trey’e yeterdi,bu adam zaten serinin başından beri bir erkeğe aşık değil mi ? Ethan’la beraber olup kadınlara ilgi duymasa ya da Ethan’la ikisinin canı çektiğinde bir grupie yi “aralarına “ alsalar bence daha mantıklı olurdu.

Sibel :
Yazdıklarına tümüyle katılıyorum Gül.Ama en başından beri bisexuel olarak lanse edilen Trey’in hikayesinde bir kadın karakter olmasaydı açıkçası hayal kırıklığına uğrardım.Ama ne yazık ki Reagan etkili bir karakter olmamış,zayıf kalmış hikayede.Ethan ve Trey’in aşkları yanında Reagan dublör gibi olmuş.Halbuki Reagan ile ilgili hikaye (gitarist olma olayı) bence güzeldi.Günahkarlar serisini sevmemin nedeni tüm o sapkın erotik olayların arkasında devam eden,ilgi çeken konuların olmasıydı. Bu kitapta konu Trey ve Ethan’ın arasındaki aşk olarak yoğunlaşınca Reagan’ın olayı bir kenara atılmış gibi duruyor.Üstüne bir de Reagan karakterinin  sanki baştan savma gibi olması kitapta kadın bir karaktere ne gerek vardı ki sorusunu çıkartıyor ortaya.Öyle ki Trey’in Brian’a karşı olan aşkının bitmesini sağlayan şey Ethan’a duyduğu aşktı,Reagan’a değil…
Bir de ben şu 100 sayfada anlatılan 2 gece 1 gün non-stop devam eden maratona taktım.Tamam o kısım olsun eyvallah ama illaki kesintisiz mi devam etmeliydi.Kitabın arasına serpiştirilse daha iyi olmaz mıydı?Açıkçası ben okurken offfff amannnn bitsede gitsek moduna girdim.

Son olarak Reagan’ın onayladığım tek hareketi ‘Bu adamla birlikte olursam (Trey yani) illaki beni aldatacak,kalbimi kıracak.Ama böylesine mükemmel bir erkeği reddetmekte aptallık.En iyisi şimdi keyfime bakayım,gerisini sonra düşünürüz.’  :p 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder