27 Mart 2015 Cuma

Natasha Boyd-Sonsuza Kadar ( Eversea Serisi 2)


Natasha Boyd-Sonsuza Kadar 

"Jack ve Keri Ann'in hikâyesi devam ediyor…"
Nicholas Sparks'ın Not Defteri sayesinde Noah Calhoun ile tanıştınız. Jamie McGuire sizlere Travis Maddox'u sundu. Ve şimdi sıra Jack Eversea'de, ayaklarınızın yerden kesilmesine hazır olun…
"Boyd, bir kere daha sizi büyülüyor."
- A Bookish Escape-
"Kayıpların, kalp kırıklığının ve aşkta ikinci şansın etkileyici hikâyesi."
-Tome Tender Book Blog
"Acının, öfkenin ve saf aşkın enfes karışımı."
-All Romance Reviews
"Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor."
-Sizzling Pages Reviews-

Hollywood yıldızı Jack Eversea, Carolina sahilindeki küçük kasabaya adım attığında, Keri Ann Butler'ın masum kalbine bir anda girmiş ve yedi ay sonra kasabadan ayrıldığında, geride kanayan bir yara bırakmıştı.
Jack en yakınındakiler tarafından ihanete uğramış, aldatılmış ve tehdit edilmişti ve neredeyse kariyerinden olacaktı. Aynı zamanda, belki de hayatındaki tek "gerçek" şeyin de parmakları arasından kayıp gitmesine izin verdiğinin farkındaydı. Ama elleri bağlıydı; bunun olmasını engelleyememişti… En azından şimdiye kadar.
Şimdi Jack geri döndü ve gerçek aşkının kalbini kazanmaya kararlı. Peki, ama Keri Ann'i, hem Jack'e hem de istediği her şeye, sonsuza kadar sahip olabileceğine inandırabilecek miydi?


Gül :
Amerika’da bir kasabada sıkışıp kaldığınızı düşünürken kapınızı çalan Hollywood aktörü kalbinizi kırıp kaçtı mı ,korkmayın efsanevi şekilde geri dönecek .İlk 176 sayfayı beğendiğim için



Sibel :
Yakışıklı Hollywood ünlülerinin (bkz Matt Damon,Nicholas Cage vb.Gerçi N.Cage kendini şebeğe çevirdi ayrıııı) halktan insanlarla nasıl olup ta evlendiğini merak eden bizler için uydurulmuş bir aşk romanı.



Gül
Örneklere Hug Jackman da ilave etmeliyiz :)



Gül :
İlk başta arka kapak yazısındaki tutarsızlıkla başlayalım.Jack kasabada yedi ay kalmadı ki ,Jack  yedi ay sonra geri dönüyor.

Sibel :
Evet bunlar 10 gün falan mı ne birlikte olmuşlardı.Bence özette 10 gün yazmaya utanmış olabilirler =)

Gül :
Sonra ,sonrası yok.Jack  geliyor özür diliyor ,kız biraz mırın kırın yapıyor ve Jack’i affediyor.Bence kitap 176 da bitiyor.Ondan sonra okuyucular Jack’i daha fazla sevsin ,Keri Ann genç kızlarımıza kötü örnek olsun diye Keri Ann’in gel-gitleri var. Sen bu adama “tamam “dedin mi ? Dedin .Bu işin aması olmaz ki artık.Gerçek hayatta hiçbir adam böyle naz niyaz çekmez,denemeyin bile.
İlk kitap ta gereksiz uzundu ,bu kitap ta .Tek kitap olabilecek bir hikaye gereksiz yere uzatılmış,yayınevi para kazansın diye.

Sibel :
Bencede bu kitaba hiç gerek yokmuş.İlk kitaba ekle bir 50 sayfa daha,yanlış anlaşılmaları,sebepleri anlat bu 50 sayfada,mutlu sona bağla.Budur olay.Ama bence orijinal kitapta öyleydi de editör demiştir ki yazara, seri yaparsak daha çok para kazanırız.Şimdi biz bu son kısmı kitaptan çıkaralım.Çıkan kısmı anlamsızca uzatalım,al sana yeni bir kitap.Hayır madem uzatacaksın bari orijinal birşeyler bul ki verdiğimiz paraya harcadığımız zamana değsin.Ama hayır bütün kitap boyunca aynı konular etrafında dönüp dolaştılar.Jack geri geldi,mantıklı açıklamasını yaptı,kızımız biraz mırın kırın yapıp kabul etti (ki bende olsam kabul ederdim,sonuçta nedenleri affedilmeyecek gibi değildi) Eeeee daha ne olsun.Ama olmamış tabii,onun yerine kitabın yarısından fazlasında Keri Ann’in iç seslerini,evet olur,hayır  olmazlarını oku.Çocuğuda manyak etti zaten.Hele o iç seslerin uzunluğu yok mu…..Sırf yorum yazarken haksızlık olmasın diye bitirdim kitabı.O kadar bunaldım yani okurken.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder