24 Temmuz 2017 Pazartesi

Jennifer L. Armentrout dan İki Kitap (Bir Efsanenin Sonu mu ? )


Jennifer L. Armentrout-Paramparç
Lanetli Serisi 2
Jennifer L. Armentrout - Güç 
Titan Serisi 2

Bazen birbirimiz olumsuz etkiliyoruz,önce okuyan diğerine kitabı yerden yere vurunca ya da ehhh işte deyince diğerinin okuma isteği azalıyor .İlk kitapları okumamıza rağmen ikinci kitaba elimizin gitmediği bir durumda  Jennifer L. Armentrout un kitaplarında başımıza geldi.Melez serisini yazmış olan yazar nerede merak ediyoruz 



Jennifer L. Armentrout-Paramparça 
Lanetli Serisi 2
Kararsızsan paramparçasın!
 İnsanlardan beslenen korkunç Faelere  karşı dünyayı korumak yeterince zor değilmiş gibi, Ivy şimdi bir de Fae Prensi’yle mücadele etmek zorunda. Faelere dünyanın kapılarını açacak ve insanlığın sonunu getirecek kişi, bir Buçukluk. Ve o Buçukluk, Ivy’nin ta kendisi. Düzen’le birlikte mücadeleye devam mı etmeli, yoksa Düzen’den sakınmalı mı?
 Prens’le nasıl savaşmalı?
Aşkını nasıl korumalı?
Şimdi dünyanın kaderi Ivy’nin ellerinde.
Hemen harekete geçmezse.
Hem yüreği hem de dünyası paramparça olacak.




Gül
Ne Ivy'yi ne de Ren'i sevemiyorum , o yüzden de zor okuyorum bu seriyi.
Aşk romanlarında polisiye sosu severim ama fantastik sevmiyorum.Bu kitap fantastik falan değil , New Adult  .Gr de bile kategori sıralamasında ilk NA var ,fantastik falan ondan sonra.Yazar JLA olmasa bile ( ki O olduğu için benim beklentim daha yüksekti sanırım ) sevmiyorum.Fantastikte aşk sosu tamam ama bu lanet Lanetli serisindeki gibi 10 dk dövüşüp 100 dk ilişkisi hakkında düşünen , düdüşen karakterleri sevmiyorum.
Birde 420 sayfa için yeterli konu yok kitapta,neler oluyor bitiyor deseniz 5 cümle ile özetleyebilirim sanırım kitabı .ama spolier olur diye yapmayacağım tabii ki.


Jennifer L. Armentrout – Güç 
Titan Serisi 2
Kime âşık olduğunun farkında mısın? Güç, tüm günahların en gizlisidir. Akit, Melez Sınıfı’nın yeniden kurulmasını isteyen safkanlar ve kendi kaderlerinde söz sahibi olmak isteyen melezler arasındaki bir cepheye dönüşmüş durumda ve türler arasındaki gerilim gittikçe tırmanıyor. Savaş kaçınılmaz duruyor. Hyperion yenilmiş olabilir ama Josie ve Seth, bunun sadece başlangıç olduğunun farkındalar. Seth Josie’nin eğitimini tamamlamalı, ona yeni güçlerini tam anlamıyla kullanmayı öğretmeli ve diğer yarı tanrıları Titanlar’dan önce birlikte bulmalılar. Ancak açlıktan gözü dönmüş Titanlar’dan daha korkunç bir şey varsa o da kontrolünü kaybetmiş bir Apollyon. Josie’deki eter Seth’i kendine çekiyor ve aşkla şehvet birbirine karıştığında gücü kontrol etmek daha da imkânsızlaşıyor. Kaos patlak verdiğinde ve Josie ve Seth arasındaki hassas bağlar iyice gerildiğinde, gücün karanlık çağrısı Seth’e yeniden seslenecek. Ancak bu kez, Seth’i Josie bile kurtaramayabilir.



Sibel
JLA yazar tıkanması yaşıyor sanırım.
Melez Sözleşmesi bitince Seth’in hikayesini de isteriz diye baskı yapan biz okurların yüzünden (ee para da tatlı tabi) başlayan Titan serisinde yazar sanki aklında hikayeyi tam kurgulayamamış ya da oturtamamış gibi hissettim açıkçası.Hani bir gazla ilk kitabı yazmış ama sonrasında tıkanmış,ne yazacağını bulamamış, ha bire aynı konuların etrafında dönüp durmuş gibiydi.Aksiyonu az,ilişki şeyleri (birlikte olabiliriz yok olamayız şeklinde) bol, bu şekilde gereksizce uzatılmış ama tam tersine daha bir karmaşık ve gizemli olması beklenen konuların yüzeysel olarak geçildiği (ikonların bulunuşu gibi),  arada mantık hatalarının olduğu (yarı tanrıların bulunması gibi) sıradan bir ara kitap olmuştu Güç bana göre.Bu çizgide devam edecekse umarım çok uzatmaz seriyi yazar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder