21 Eylül 2017 Perşembe

Colleen Hoover , Tarryn Fisher – Asla Asla - Never Never Serisi 1


Colleen Hoover , Tarryn Fisher – Asla Asla 
Çok sevilen iki yazardan büyüleyici bir masal...

Charlize Wynwood ve Silas Nash bebekliklerinden beri birbirlerinin en yakın arkadaşıydılar. Ve on dört yaşında birbirlerine âşık olduklarını anlamışlardı.

Ancak o sabahtan sonra... iki yabancı olacaklardı.

İlk öpüşmeleri, ilk kavgaları, aşklarını fark ettikleri ilk an… Bütün anıları kaybolmuştu sanki.

“İlk öpüşmemiz gerçekten ne zamandı umrumda bile değil.”

“İşte bu hatırlamak istediğim şey.”
Charlize ve Silas, onları bu hale getiren nedeni bulup gerçekleri açığa çıkarmak için birlikte uğraşmak zorundaydılar.  Eskiden nasıl olduklarını hatırladıkça, tekrar bir araya gelme fikrini daha da fazla sorgulamaya başlayacaklardı.


Gül
Hoover-Fisher ortaklığı güzel sonuç vermiş.
Sibel
Güzel bir kitaptı ama...



Gül
Aslında kısacık bir kitap ve insan azıcık sinirleniyor, üç kitabı da çıkmış bir seriyi neden tek kitap olarak yayınlamaz diye .Tabii ki sorsak yazar istekleri vs vs diyecekler bize .Her neyse Colleen Hoover  ve  Tarryn Fisher epey samimi iki arkadaşlar,özellikle instagram hesaplarını takip ediyorsanız bilirsiniz Colleen Tarryn’ın nedimesi bile oldu.Yazarların instagram hesaplarının takip etmenin kötü yanı bazen onlardan iğrenme boyutuna geçebiliyorsunuz ,ikisinden de henüz iğrenmiyorsam da azıcık kafasız Amerikalılar olarak görmeye başladım.Konuya yani kitaba dönelim; Colleen’in ağlak tarzından çok Tarry’ın tarzına yakın ama tam olarak değil.Aslında bir romanın giriş kısmını okuduk sadece ,merak uyandırıcı yere gelince de kitap bitti zaten spoliersız pek bir şey anlatılamaz sanırım .Kısaca güzel kitap bence okuyun .


Sibel
Yukarıda ama dedim zira tek kitabı seri yaparak üçe böldükleri için biraz sinirliyim.Normal bir kitabın sadece giriş kısmını okuduk.Evet buraya kadar güzeldi şimdilik,heyecan içinde bırakarak bitti kitap ama kurgunun devamı nereye nasıl bağlanacak ona göre bu giriş kısmı olmuş ya da olmamış diyebiliriz bence. Her iki yazarı da severim Tarryn’i daha çok Colleen’i daha az (çok drama bağladığı için) ama Gül kadar stalklamadığım için henüz soğumadım ikisinden de. Kitabın karakterlerinin öncesi Tarryn’in,sonrası Colleen’in eseri gibi geldi bana da.Bir de kurgu birazcık (şimdiye kadarki hali ile tabi) Cristin Terrill’in Geçmiş Günlerimiz kitabını çağrıştırdı biraz (okumadıysanız tavsiye ederim o kitabı da mutlaka okuyun,çok güzeldi).




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder