7 Eylül 2017 Perşembe

Alyssa Day - Atlantis’in Düşmanları ( Poseidon’un Savaşçıları Serisi 6 )


Alyssa Day - Atlantis’in Düşmanları 
Poseidon’un elitleri, insanlığı koruma mücadelesinin hiç beklenmedik düşmanlar ve müttefikler doğuracağını artık öğrendiler. Ve Atlantis savaşçılarının en güçlülerinden biri çok yakında, güzel bir kadında ikisini birden bulacak.
 Bir savaşçının görevi, bir kadının tutkusu…
 Poseidon Savaşçıları’nın en güçlülerinden Christophe’un, gündüzleri çocuk masalları yazıp çizen hanım hanımcık bir İskoç kızı, geceleriyse tanınmış hırsız Kızıl Ninja olan Fiona Campbell ile ne gibi bir ortak noktası olabilir? Cevap: Siren. Fiona’nın yeni soygunu için hedef aldığı efsanevi bir Saray Mücevheri. Fakat milyonlar ettiği söylenen bu değerli taş Christophe için paha biçilmezdir. Çünkü Siren, Poseidon’un Trident'inin kayıp taşlarından biridir.
 Her ikisini de mahvedebilecek dogaüstü bir kötülük…

 Bu değerli taşı ele geçirmek ölümcül ve tehlikeli bir savaşa girmek demektir.  Christophe ve Fiona bu mücadeleye birlikte atılırlar. Ve yeni tattıkları tutkular yaptıklarını –ve verdikleri kararları– etkilerken Siren’in peşinde olanın yalnızca kendileri olmadığının farkına varırlar. İntikam, ihanet ve geçmişle alakalı büyük bir sırla beraber onları tehdit eden karanlık bir güçle karşı karşıyadırlar.
 "Alyssa Day’in, bu heyecan verici ve eğlenceli romanı bugüne kadar yazdıkları içinde en iyilerinden biri."
Romantic Times
 "Serinin altıncı kitabı bizleri gizemli bir dünyaya çağırıyor. Savaşın ve aşkın büyülerle ve kanla dolu evreninde birlikte yolculuk edeceğiz."
Kirkus Review
 “Atlantis serisini zevkle okuyorum. Atlantis’in Düşmanları kesinlikle beklentilerimi karşıladı. Çok doyurucu, okuması müthiş keyifli…”
Amazon
Sibel
Bu da bitti,sıradaki gelsinnnn…

Gül
İsimler farklı ,olan biten aynı

Sibel
Bu tarz serilere çok fazla yazacak bir yorum kalmadı bana göre.Beklendiği gibi,serinin diğer kitapları ile aynı çizgide, birbirlerini bulan ruh eşleri durumu falan.Sıkıcı değildi,bir çırpıda okudum bitirdim. Sadece çiftlerin aşık olmalarının bu kadar çabuk olması öfff dedirtiyor her seferinde.Bir de kurguda sürekli gözümüze sokulan Christophe’un kontrolsüz güç güç değildir =p şeysini pek göremedik gibi geldi bana.Sürekli onunla ilgili bir şeyler olmasını bekleyip durdum.Haaa bir de Atlantislilerin zihinsel whatsapp ile konuşmaları,konum göndermelerine çok güldüm =D
Bir deeee Kızıl Ninjacık azıcık Batman özentisi gibi geldi gözüme.Alfred bile vardı =D




Gül
Yalan yok artık bu tür kitapları oto pilotta okuyorum ,çok farklı değişik bir şey olduğu yok hatta değiştir isimleri yeni kitap sanıp okuyabilirim .Kızın abiyi “ kabullenişi “ epey hızlıydı sanki.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder