19 Ocak 2017 Perşembe

Bu Sefer Gül Okudu Yorumladı.


Holly Jacobs-Unutma Beni
Brenda Novak - İçimdeki Yaz 
(Whiskey Creek  Serisi 3)
Melissa Kantor- Belki Bir Gün



Holly Jacobs-Unutma Beni
Piper George’un yaşadıklarının tek tanığı, yıllardır yazdığı günlükleridir. Yazdığı her satırda, genç yaşta anne olmanın zorlukları ve bebeğini başka bir aileye vermek zorunda kalmanın ona yaşattığı acı vardır. Kelimeleriyle kaybetmenin resmini çizer, satır aralarında umut ve kızına duyduğu derin sevginin izleri vardır. Asla unutamadığı kızına…
 Ancak bir sonbahar günü, hayatında yeni bir sayfa açılır. Artık yeni bir komşusu vardır: Ned Chesterfield.
 Piper ve Ned’in komşulukla başlayan arkadaşlıkları, zamanla seyrini değiştirir. Ancak Piper, arkadaşlıklarındaki bu değişikliğe ve kalbini başka birine açmaya hazır değildir. Çünkü kızını kaybetmek, hayatını geri dönülemez bir şekilde değiştirmiştir. Kızının kaybından sonra kalbinden geriye kalanların yeteceğinden ve Ned’e hak ettiği
sevgiyi verebileceğinden emin değildir.
Ned’i de kaybetme ihtimali varken, Piper bir kalp kırıklığını daha  kaldırabilecek midir?

Olmuşa yakın

Gül
Aşk romanı beklentisi ile okursanız çok yanılırsınız ,ama çok hafif bir kitap beklemeyin.''Anne nedir ve kimdiri'' irdeliyor kitap biraz.Esas kadın bildiğin melaike ,hatta kitaptaki herkes öyle sanırım . Severek sıkılmadan biraz gözlerim dolarak okudum .


Brenda Novak - İçimdeki Yaz 
(Whiskey Creek  Serisi 3)
Hayat, biriyle gerçek bağ kurabildiğiniz o birkaç kısa anda saklıdır.Sağlık sorunları nedeniyle fazla zamanının kalmadığını öğrenen Callie, daha sakin ve huzurlu bir hayat yaşamak ister. Aile yadigârı çiftlik evinde yeni bir başlangıcın ona iyi geleceğini düşünür. Ta ki bir gece yarısı, yabancı bir adam kapısını çalana dek. Çekici, esrarengiz bir gezgin olan Levi'nin başı büyük beladadır. Callie tesadüfen kapısına dayanan ve hakkında hiçbir şey bilmediği bu yabancıya yardım etmekten çekinse de herkesin bir şansı hak ettiğine inanır. Beklenmedik şekilde yolları kesişen Callie ile Levi, hayatta her şeyin mümkün olduğunu gösteren sıcacık bir aşkın başkahramanları oluyor.


Gül
Bu serinin şu ana kadar en beğendiğim kitabı ikincisi ,sebebini bu romanda anladım,arkadaşları tatildeydi, o yüzden kimse ortalıkta değildi.Bunda herkes tatilden dönmüş ,herkes herkesin özelinin ta dibinde daha fenası ortamda olmayanın kuyusu kazılıyor,gıybetin dibine vuruluyor.Callie'yi sevmedim,hastalığı bile ona acımama sebep olmadı nedense.



Melissa Kantor- Belki Bir Gün

Hayatlarının en güzel senesi olacaktı..
 Zoe ve en yakın arkadaşı Olivia’nın hayali, başbalerin olarak dünyayı gezmek ve Manhattan’da şık bir evde oturmaktı.
 Ama bir gün bu hayalleri yıkılıverdi. Zoe kendini ponpon kızlardan kaçarken, Olivia ise Zoe’nin katlanamadığı Calvin Taylor’a aşık olurken buldu. Zoe daha kötüsünün gerçekleşmeyeceğine emindi… ta ki Olivia korkunç bir hastalığın pençesine düşene dek.
 Ama Zoe cesaretli olmaya ve olumlu düşünmeye kararlıydı. Ne söyleyeceğini bilemediği anlarda bile. Olivia aylarca okula gelemediğinde bile. Calvin’e aşık olmaya başladığında bile…
 Zoe’nin hayatına devam edebilmesini sağlayan tek şey, Olivia’nın bu hastalığı yeneceğine ve her şeyin eski haline döneceğine olan inancıydı.


Gül
Kanserli kitaplardan uzak dururum hatta koşarak uzaklaşırım ,ama bu kitap kendini okuttu .Salya sümük olmasa da ağlayarak okudum .Oldukça gerçekçi yazılmış.Karakterler ergen ama olgun ergenlerden .Ağlak kitap seviyorsanız acılı ama ajite etmeyen güzel yazılmış bir kitap.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder