16 Ocak 2017 Pazartesi

Audrey Carlan-Takvim Kızı - Ocak -Şubat (Calendar Girl Serisi 1-2)

Audrey Carlan-Takvim Kızı 
Ocak
Audrey Carlan-Takvim Kızı 
Şubat





Audrey Carlan-Takvim Kızı 
Ocak
Para! Para! Para!
İşte bu kadar basit. Herkes gibi benim de ona ihtiyacım var. Hem de çok!
Üstelik o parayı bulmak için yalnızca bir yılım var. Yoksa bir mafya babası bu dünyada herkesten çok sevdiğim adamı –yani babamı- bilirsiniz işte, BOM!
Peki, o kadar parayı nereden bulacağım dersiniz?
Elbette çalışarak! Fakat bu sizin bildiğiniz işlerden değil. Kuralları olan, tehlikeli ama bir o kadar da tutkuyla yapılması gereken bir iş.
Kurallar belli. Her ay farklı bir adam.
Âşık olmak yok, bağlanmak yok, yakınlaşmak yok… Tek yapmam gereken birbirinden zengin ve yakışıklı adamların kollarına girip salınmak. Desem de inanmayın… Tabii ki işler öyle yürümüyor. Hiçbir zaman öyle yürümez.
Yine de eğlenceli olacağını düşünüyorum. Unutmayın her ay bir adam.
Ben Mia Saunders. Cemiyetin yeni TAKVİM KIZI! İddia ediyorum bana abone olacaksınız



Audrey Carlan-Takvim Kızı 
Şubat
Bir İlham Perisi! Hem de ben!  Yani sert motorcu kız Mia Saunders, bu kez bir aylığına dünyanın en ünlü ressamlarından birinin İlham Perisi olmaya gidiyor.
 Açıkçası bir takvim kızı olmayı kabul ederken Seattle’daki boş bir tuvalin önünde çıplak kalacağım aklımın ucundan bile geçmemişti. Ancak görünen o ki Ressam Alec Dubois’in fırçası kadar ikna yeteneği de oldukça güçlü.
 Öte yandan güçlü olduğu yanların bunlarla sınırlı kalmayacağını da tahmin etmek zor değil. Sanırım şubat ayının kahramanı Bay Dubois’ten hayat ve aşk adına öğrendiklerim ömrümün sonuna dek aklımdan çıkmayacak.

Gül
Kırmızı seri  BD nın 12 esas erkekli olanı

Sibel
Eğlencelik,güzel ;)

Gül
Çokkk çokkk klişe bir konu olurdu aslında eğer hatun ilk kitapta Wes'e aşık olup borcunu ödemesine izin verseydi.Abla diyor ki  “ Hayır bu benim borcum ben ödemeliyim” Wes’in  göbek çevresi ve boyu aynı cm olarak eşit olsa merak ediyorum ne düşünürdü kızımız.Kitap bana azıcık  eskiden Show TV de gece yayınlanan “ Genç Emmanuelle’ in Maceraları “diye  bir dizi vardı onu hatırlattı.Herkes Emmanuelle’ye aşık, herkes hayran .Dersin Wes Hollywood’da değil mağarada yaşıyor,Alec ise hiç kadın görmemiş. Kitap 130 sayfa civarı zaten uzun uzun düşünmeden okunuyor.Tek sıkıntım yurt dışında tanıtımında bile 18 yaş içindir ibaresi varken bizdeki kitaplarda uyarı falan olmaması.Kapak da son derece yanıltıcı.

Orjinal kapaklar 

Sibel
Saçma sapan bir konu,oldukça fazla +18 sahneler,ahlak yapınıza uymayacak şeyler… amannnnn boş versenize sıkılmadan,eğlenerek,beğenerek okuyarak geçen 1 saat olduktan sonra gerisini koyverin gitsin. Yok şöyle saçma,yok böyle olsaymış demedim bile bittiğinde kahkahalar atarak ''Bende escorttt olcammmm bana neeeaaaa'' dediysem ben o kitabı beğenmişim demektir ;) Ay ay beklemeyelim Arkadya Bitter 12 ayın hepsini hemen çıkartsın da okuyalım diğer abileri de =D

Wes ( Temsili )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder