3 Kasım 2016 Perşembe

Bazen Zorla Okursunuz

Jennifer Apodaca - Kalbim Aşktan Yana 
(Once a Marine Serisi 1 )
Jennifer L. Armentrout-Bodyguard
( Gamble Kardeşler Serisi 3)
Miranda Liasson - Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar
 (Mirror Lake Serisi 1)



Jennifer Apodaca – Kalbim Aşktan Yana
Megan ve Adam birbirlerinin okul aşkıdır. O günlerde Megan'ı açıklayamayacağını söylediği sebeplerle terk eden Adam bir süre sonra kasabadan ayrılır ve kendine şehirde başka bir hayat kurar. Yıllar sonra kısa bir süre için kasabaya geri döner ve merakına engel olamayarak Megan'ı görmeye gider. Bu buluşma onlar için süprizlere gebedir. Genellikle kavuşmak imkânsız gelir insanlara ama o gün yaşananlardan sonra Megan ve Adam için ayrılık imkânsız olacaktır.

 
Zorla okunura yakın
Sibel
Bildiğin orta karar beyaz dizi =D
Bu tarz kitapları aynı beyaz dizi gibiydi diyerek anlatmaktan başka çare göremiyorum.Şablon tümüyle aynı olunca yorumu da uzatmanın anlamı kalmıyor.Her bölüm geçişlerindeki en az 3 boş sayfayı çıkartıp yazı fontunu da normal büyüklüğe ayarladınız mı sayfa sayısı bile beyaz diziyle aynı hale gelecektir.Anlamadığım ise kitapta bu kadar boş yer varken neden kelimelerin eksik harflerle yazıldığı (öyle 1-2 yerde değil,kitabın genelinde bir sürü var). Hani yerden tasarruf edelim harf sayısını azaltalım diye bir durum olmadığına göre acaba birileri kitabın son halini okuyup düzeltmeye mi üşenmiş =P
Heee bir de anladığım kadarıyla erkek karakterimiz Adam’da kıllar göğüsten başlayıp alttan dolaşarak tam tur atıyor =D 

Gül
Yaniii çok iyi değil.
Kapak içlerinde çiçekler böcekler her bölüm arasında kelebekler fazla fazla boş sayfalar dersin bir özen bir özen .Değil .Belli ki birileri çeviriden sonra okumamış.Kötü çevrilmediği için çok sorun olmuyor ama eksik harfler ,bazen yanlış yazılan isimler var.O kadarı kadı kızında da olur diyebilirsiniz.Ama bu kitaptan milyon tane okuduğundan dikat farklı yerlere kayıyor.Bunlara sarıyorsun kafayı .Ölee çok istiyorsanız okuyun ,ama zamanım az güzel bir şey okuyayım diyorsanız başka kitaba gidin.


Jennifer L. Armentrout-Bodyguard
GAMBLE KARDEŞLER serisi devam ediyor!
 Onu kendisi hariç herkesten koruyabilirdi.
 Büyük bir tehlike, Alana Gore’un peşinde. İşinden ödün
vermeyen, başarılı bir halkla ilişkiler uzmanı olarak, yıllar içinde kaçınılmaz biçimde birkaç düşman edindi ama bu seferki çok farklı… Alana da nereden geleceği belli olmayan bir tehlikeye karşı alınacak ilk önlemi alıp kendisine bir bodyguard tuttu.
 Ama ne bodyguard! İşinin ehli olmasının yanı sıra hem inanılmaz seksi hem de pek çapkın!
 Alana kadar Chandler Gamble da tam bir profesyonel ve“yatmak istediği kimseyi korumamak” gibi kesin bir kuralı var. Ama Alana karşısında mesleği ile gittikçe şiddetlenen cinsel içgüdüsü arasında bir yerde azap çekiyor. Öte yandan, Alana’nın onun yardımına gerçekten ihtiyaç duyduğunun da farkında. Alana korunmaya, Chandler tatmin olmaya muhtaç ve çizgi aşıldığında kıyamet kopacak!
 Tüm bu gerilimin ortasında sizi, nefes nefese bir Bodyguard
hikâyesiyle baş başa bırakıyoruz…

Birinci Kardeş Tık Tık 
İkinci Kardeş Tık Tık 
zorla okunura yakın

Gül
Bu seride bitti .
JLA nın yurt dışında J. Lynn adıyla ( bende utanırdım) yayınladığı ama Türkiye de JLA adıyla basılan beyaz dizi serisi içine azıcık BDSM eklemesiyle son buluyor.Yeminle kusacam artık  bu akımdan . Normal seks isteyen adamlar ve kadınlar lütfen kitaplara geri dönün.Öylesine yazılmış içinde çokta konu olmayan ,kötü adamı abiden önce tahmin edebildiğimiz bir kitap, çokk istiyorsanız okuyun .
Sibel
Serinin diğer iki kitabında söylediğim şeyleri burada da tekrar etmemin anlamı yok (yazara yakıştıramadığım konusu) aynı düşüncelerim bu kitapta da devam ediyor.Ancak bu diğer ikisine göre bir nebze daha iyiydi.Amaaaaa kitaba anlamsızca adapte edilmeye çalışılan fakat genel olarak lafta kalan BDSM olayına ne gerek vardı hala anlayabilmiş değilim (bu yeni akımdan dolayı yazar ve editörler bütün kadınları potansiyel sado/mazo adayı  olarak mı düşünüyorlar).Sırf bu nedenle ehh işte az da olsa gideri var diyebileceğim bir hikayeyi amannnnn yine mi surat ifadesi ile okuyup bitirdim.Bir de ailede bir kardeş daha olup seri de 4.bir kitap daha olsaydı herhalde JLA en sonunda cesaretini toplayı diğer kapıdan girişi yapacaktı  =p  


Miranda Liasson - Eski Aşklar Yeni Başlangıçlar 
Olivia Marks, işinde çok başarılı bir editördür. Hayalleri uğruna doğduğu kasabayı terk etmiş ve bir daha da geri dönmemiştir. Tüm hayatını kariyerinde ilerlemek üzerine kurmuştur ancak hesaba katmadığı bir şey vardır: Bir bebek. Kız kardeşini ve eniştesini bir trafik kazasında kaybettiğinde, onların yeni doğmuş bebekleri Annabelle'in vasisi olduğunu öğrenir. Bebekle ilgilenmek için kasabaya dönmek zorunda kalır ama yüzleşmesi gereken tek şey bir bebeğin sorumluluğu değildir. Kasabaya dönmesi, yıllar önce arkasında bıraktığı aşkı Brad Rushford'la da karşılaşması demektir. Üstelik bu karşılaşmadan kaçması mümkün değildir. Çünkü Brad, Annabelle'in amcasıdır. Yeğeninin sorumluluğuyla baş etmeye çalışan Olivia, kasabada zaman geçirdikçe Brad'le aralarındaki duyguların yeniden gün yüzüne çıktığını fark eder. Ancak yarım kalmış bir geçmişin üzerine kurulu bir gelecek mümkün müdür?
çıkma vakti gelmiştir ama küçük kelebeğin uçmaya cesareti var mıdır?


Gül
Bir sürü boş sayfa kalın puntolar alın size 304 sayfalık ve satış fiyatı 20 tl lik kitap.
Kitaptaki boş ( yazı olmayan yoksa güzel çizimlerin olduğu boş sayfalarda  var ) sayfaları çıkarırsak kitap ortalama bir BD boyutuna iner sanırım zaten konuda  o kadar.Bir de akmayan anlatım var ki ; bunun müsebbinin çevirmen olduğundan kuşkulanıyorum.Sayfa mı atladım kuşkusunun sebebi yazar mı çevirmen mi emin değilim.Bol bol vaktiniz varsa beynimin tek lobu hatta totomla hangi kitabı okuyabilirim diye düşünüyorsanız iyi bir seçim olabilir.

Sibel
Yeminle aynı hisler içinde okudum kitabı.Arada geri döndüm acaba sayfa mı atladım yoksa sıkıntıdan okumadan geçtiğim cümleler mi oldu diye.Bu nasıl bir anlatımdır yav.Ordan oraya,hoplaya zıplaya. Her seferinde noluyoruzzz yavvv oldum.Feci klişe ama her zaman gideri olan bir konunun ancak bu kadar içine edilebilirdi.Cidden okumayın arkadaşlar.Bu konuda yazılmış sürü sepet üstelikte çok güzel BD ler var.Açın onları okuyun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder