12 Haziran 2015 Cuma

Jennifer Probst – Kalp Yolunu Seçer ( Marriage to a Billionaire Serisi 4 )


Jennifer Probst – Kalp Yolunu Seçer  
Julietta Conte, tam bir işkoliktir.
Conte ailesinin gerçek aşkı bulamamış, Milan'daki harika dairesinde yaşarken aile şirketlerini de yönetmekle meşgul son bekarıdır. Hayatının merkezinde sadece iş vardır.
Conte ailesinin Julietta hariç neredeyse bütün bireyleriyle tanışan Sawyer Wells ise Julietta'nın hayatına, mümkün olan en doğru yerden girer: iş.
Açacağı butik oteller zincirinin pastane işlerini alması için Julietta'ya getirdiği teklif, reddedilemeyecek kadar başarılı bir projedir. Ancak işkolik kızımız bu teklifi kabul ederek hayatına sadece başarılı bir iş sözleşmesi katacağını zannederken yanılmaktadır. 
(Tanıtım Bülteninden)



Sibel
Bu seriyi en başından beri takip ediyorum.Çok süper,über olmasa da sıkmayan bd tadında okunabilir bir seriydi.Ama final kitabında sanırım yazar ablamızın içine piyasa endişesi doğmuş herhalde azıcık saçmalamış.Serinin diğer kitaplarına göre daha kötüydü.



Sibel
Kitap bitti,benim aklımda kalanları söylüyorum.Armani,Gucci,Prada,Dolce&Gabana,Cappuccino (ama böyle italik harfle.Niyeyse kitaptaki bütün cappuccino kelimeleri italik olarak yazılmış) ve orgazm… 

Kitaptaki ana konu kızımız Juliette orgazm olabilecek mi,olamayacak mı,olacaksa çözümü ne? Tabi bütün kitapta bunu okuyup sıkılmayalım diye yazar bir de çocukluğu sorunlu erkek karakter  ve üstüne bonus niyetine aynı sorundan müzdarip jr erkek karakter koyuvermiş.Yani tamam karakterlere çok laf etmeyeyim.Bir sürü kitapta benzerlerini okuduk.Ama konunun ana fikri orgazm olamayan kadın olunca yan konular ne kadar akıcılık sağlasa da insan ister istemez aman öff oluyor.Hele ki bir de bunun çaresi olarak başvurulan yöntemi okuyunca iyice amannnnn oluyorsunuz.Yok çaresi pipisilin değil BDSM imiş =p Ne bileyim bu konu o kadar baskın olmasaydı,içine BDSM eklenmeseydi yan konularla birlikte daha bir zevkle okunabilir bir kitap olurdu bence.

Yurt Dışı Kapağı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder