1 Nisan 2015 Çarşamba

Christine Bell-Kiralık Sevgili (For Hire Serisi 2)



Christine Bell-Kiralık Sevgili
Sarabeth, severek çalıştığı tatil köyü yasadışı işler yapabilmek için kurulmuş paravan bir şirket çıkınca, işten ayrılır. Bir süre sonra şirketin çevirdiği gizli işler de ortaya çıkar ve her şey altüst olur. Yine de olayların daha da kötüleşmesi uzun sürmez. Geçmişte o tatil köyünde çalışan insanların teker teker kaza süsü verilmiş cinayetlerle ortadan kaldırılmaya başlanması, Sarabethi endişelendirir. En az onun kadar endişeli olan yakın arkadaşı Lindy, Sarabeth i koruması için bir koruma kiralar. Ancak bu kiralık korumanın, kiralık bir sevgiliye dönüşmesi an meselesidir.


Gül :
Arada eğlenceli diyalogların olduğu çıtır çerez bir kitap

Sibel :
Travmatik abla ve abilerin olduğu iç sıkan kitaplardan sonra azıcık nefes almak için okunabilecek eğlencelik bir kitaptı.Çok fazla bir şey beklemeden,kafa dağıtmak istiyorsanız alın,okuyun.



Gül :
Artık hepimiz biliyoruz ki bayan karakterimizin kapısından  içeri 1.90 cm boyunda kaslı biri  girmişse ve onu öldürmeye çalışmıyorsa  yaklaşık 100 sayfa sonra sevişeceği  erkek karakterdir.Hele abinin üzerinde dar siyah tişört,kargo vye kot  pantolon ve asker botları varsa güvenlik işinde olduğuna kesin emin olabiliriz.(Ahh Ahh  Hawk Delgado nun özgün olduğunu sandığım mutlu günler ) Bu kitapta tam böyle başlıyor,kızımızın kurtarılması lazım ,haşin erkeğimizde onu kurtarıyor.

Sibel :
İçinde macera,polisiye vs olan aşk romanlarını ben pek sevmem.Birkaç yazar hariç (Nora,Linda vb gibi) bu tarzı becerebilen çok az bence.Ya polisiye kısmı ya da aşk meşk kısmı eksik kalır genelde.Bu kitapta da bu şekilde bir macera,polisiye kısmı var ama kitabı aşk hikayesi olarak kabul edip polisiye kısmındaki basitlikleri ve mantık hatalarını görmezden gelirseniz hoş bir aşk romanı okumuş oluyorsunuz.Ama macera,polisiye diye bakarsanız kitaba hayal kırıklığına uğrarsınız.Çünkü bu kısımda saçma olan çok fazla yer vardı.
Biri Hawk mı dedi……Ahhhhh Hawkım Delgadommmm  <3



Gül :
Kitabın başları iyiydi ,hoştu.Oteldeki ,yoldaki ( restoranttaki garson kız  ) aralarındaki konuşmalar eğlenceliydi.Ama ne zaman işin içine libido girdi ,o zaman yine kalan herşey kenara atıldı.Kitap kısa olduğundan Allah tan çok uzun sürmedi .Abinin yatak odasındaki yatak kırmızı olup üstüne birde kelepçe bulunca bayanımız “Hayır ,hayır litfen BDSM olmasın “dedim Çok şükür yazar beni duydu ve oraya bir daha değinmedi.

Sibel :
Kızın tarzını değiştirmeye çalışması,bunu yaparken ki halleri,düştüğü komik durumları okuması eğlenceliydi.Ama keşke daha fazla olsaydı bu tür sahneler de daha çok gülseydik  =)



Gül :
Sonu bildiğimiz klasik duruma bağlandı tabii ki ,ben seninle varım durumu ,onlar erdi muradı bizde bir aşk romanını geride bırakmanın huzuru içinde kitabın kapağını kapattık .

Sibel :
Uuuuvvvvv sonunu söyleyip spoilerin dibini vermişsin Gül .Halbuki hiç tahmin edemezdik  =p Dalga geçiyorum ama mutlu sonla bitmeyen aşk romanı bizden değildir,okumam ve de sevmem öylesini =)

Yurt Dışı Kapağı


Gül :
Bu arada kısa bir seri henüz ,sadece iki kitaptan oluşuyor ( ilk kitap Kiralık Eş ) Ama abinin ortağı olan Maddy için kitap yazılabilir.Yazar bu kitabı 2014 yılında yayınlamış yurt dışında ,devamı olur mu bilemiyoruz.Nemesis yazarın başka bir serisi olan ( Dare Me) nin ilk kitabı yayınlamıştı ( sürpriz balayı) Yurt dışı kapakları ile yayınlasa seri Türkiye de şahsi fikrim olarak daha çok satar :)

Sibel :
Aaaaa Maddy’nin kitabı yok muymuş?Sanki onun da kitabı olacakmış gibi işlenmiş bir karakterdi Maddy…






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder