27 Şubat 2017 Pazartesi

Okuyun Mutlu Olun




Denise Grover Swank-Yirmi Dokuz Buçuk Neden
 (Rose Gardner Mystery Serisi 2)
Amy E. Reichert – Tatlı Tesadüf
Cindi Madsen - Beni Seviyormuş Gibi Yap 
(Accidentally In Love  Serisi 2)





Denise Grover Swank-Yirmi Dokuz Buçuk Neden
 Rose Gardner Mystery Serisi 2
Her kararımız bir risk. Yine de hayat, tüm ihtimalleri göze almaya değer.
 Rose Gardner, yeni bölge savcısı yardımcısı Mason Deveraux’yla yaşadığı talihsiz karşılaşmaya rağmen bir cinayet davasına jüri üyesi olarak seçilir. Dava sürecinde, girmek zorunda kaldığı erkekler tuvaletinde şahit olduğu telefon konuşmasının ve gördüğü görüntünün, sanığın suçsuz olduğunu işaret ettiğini fark eder. Fakat bu konuda yapabileceği hiçbir şey yoktur.
 Yoksa var mıdır?
 İşler yeterince kötü değilmiş gibi bir de ablası Violet, erkek arkadaşı Joe’yla görüşmesine son verip şansını başka erkeklerden yana kullanması konusunda kendisine baskı kurmaya başlar. Diğer yandan Joe ona birlikte yaşamayı teklif eder. Rose’un bu teklifi kabul etmesi için yirmi dokuz, reddetmesi için ise küçük ama önemli bir nedeni vardır! Kafası karışan genç kadının, şimdiye dek başına gelen en muhteşem şeyin ellerinden kayıp gitmesine izin verip vermeyeceğini ise zaman gösterecektir.





Gül
Bu seriyi seviyorum ,kesinlikle yazarı da.
İlk kitaptan daha eğlenceli geldi bana,belki direk Rose’un başı belada olmadığı için ,gerçi kendisi epey uğraşıyor başı belaya girsin diye.
Her zaman söylerim kendine güvenen akıllı kadınları okumayı seviyorum.Rose’un hala annesinin etkisinin etkisinde olduğu ilk kitaptan daha kendine güvenen ve rahat tavrına bayıldım.Joe’yu ilk kitapta pek tanıyamamıştık bu kitapta Violet sağolsun Joe’yu daha iyi tanıyoruz.

Sibel
Bu yazar iyi bir yazar,işini cidden biliyor.
Serinin ilk kitabı için yorum yazarken şöyle demiştim ;‘Bence de Chosen serisi çok daha iyiydi.Ama daha ilk kitap,bakalım belki daha sonra daha güzelleşir bu seri de’ . Kesinlikle daha güzelleşiyor seri. Hatta seri aynı çizgide devam ederse Chosen’dan daha bile iyi diyebilirim bir süre sonra.Çünkü bu seriyi okurken aynı zamanda çok da eğleniyorsunuz. Zira Rose süper .Yazar çok başarılı karakterler yaratmış, hiçbir şey havada değil. Bu kitaptaki polisiye kısım yine basit ama ilk kitaptan daha iyi kurgulanmış.Vee Joe sen nasıl tatlı bir şeysin öyle =D 


Amy E. Reichert – Tatlı Tesadüf
Lou, kendi açtığı sevimli Fransız restoranı Luella’s’ın başarısı için yorulmadan çalışır. Çok sevdiği işi ile yakışıklı ve zengin nişanlısı arasında bir denge de kurabilirse hayatı tam istediği gibi olacaktır.
İngiliz asilzade Al ise bir gazetede takma isimlerle yazdığı sert yemek eleştirileriyle tanınmıştır ve bir gün eline geçen bir not onu Lou’nun restoranına götürür. 
Şefin hayatının en berbat gününde gittiği restoranda, kötü yemekler yiyen Al, Luella’s hakkında en acımasız yazılarından birini yazar. Al son yazısının başarısını kutlarken, o sırada Lou’nun hayatı darmadağın olmak üzeredir: Nişanlısı onu aldatmıştır, restoranı hakkında zehir zemberek bir yazı çıkmıştır ve iflas etmek üzeredir. 
Ama sürprizlerle dolu hayat Al ile Lou’yu farklı kimliklerle karşılaştıracaktır… Artık ikisinin âşık olması an meselesidir. 
Ancak bir sorun vardır:
Gelecek için geçmiş görmezden gelinebilir mi?

Olmuşa Yakın


Sibel
Kitabı okurken karnım acıktı =D
Kitap klişe ama anlatımı güzel,akıcı,sıkmıyor insanı okurken. + sahnelere boğulmuş kitaplara inat öpüşene kadar bile neredeyse kitabın sonuna geliyorsunuz.Olayları hızlandırılmış çekim yerine zamana yayılmış şekliyle okuyorsunuz.Sırf bunlar yüzünden bile artı puan alıyor gözümde kitap. Sadece kurguda o kadar çok Milwaukee ve yemeklerinden bahsediliyor ki dur bankadan kredi çekip, Milwaukee’ye gidip, gezip, şu yemeklerden yiyeyim oluyorsunuz =D

Gül
Benim de canım çekti yediklerini =D
Kitaba başladım ,”amannnnn” dedim klişe ama okudukça nedense beni sakinleştirdi.Böyleeeee sakinleştirici almış gibi okudum .Kötü manada değil.Tek sıkıntı noktam kadının çok sakin olmasıydı .Azıcık sinirlen olanlara değil mi ? Milwaukee ye gidesim yok ama ciddi ciddi peynir eritip falan yemek istedim.


Cindi Madsen - Beni Seviyormuş Gibi Yap
 Accidentally In Love  Serisi 2
İlk aşkınızla ikinci bir şans için neleri göze alırdınız?
Brynn artık lisedeki o garip, içine kapanık kız değil; özgüveni olan güzel bir kadın. Hatta kasabasının küçük sahnesinde başrol bile oynuyor.
Hayatı hiç de fena sayılmaz, erkeklerle başarısız ilişki çabaları dışında tabii. Ancak başka kimse kalmamış gibi, lisedeki ilk aşkı Sawyer, Brynn'in oynayacağı oyunu yönetmeye geliyor. Neyse ki genç adamın lisede herkesin önünde rezil olmuş Brynn'i hatırlıyor gibi bir hali yok. O zaman, Brynn'in oyunculuk yeteneğini sahne dışına taşıma vakti.
Bir süreliğine doğduğu kasabaya dönen Sawyer, New York'taki uçarı kadın oyunculardan sıdkı sıyrılmış, genç bir yönetmendir; son isteği ise yine böyle bir kadına âşık olmaktır. Ama şu nereden tanıdığını bir türlü çıkaramadığı, görkemli ve güzel aktris Brynn, kendisine koyduğu yasaklara rağmen Sawyer'i sözünden döndürecek gibidir.
Yalanlar üzerine filizlenen bir aşk gerçeğe dönüşebilir mi? Brynn bu sorunun yanıtını öğrenmekte kararlı. Ne de olsa, "Bütün dünya bir sahne, bütün erkekler ve kadınlar da birer oyuncu."



Gül
Kesinlikle ilk kitaptan güzel
İlk kitapta fazla içten içe düşünüyorlardı ve “en yakın arkadaşıma aslında başka hisler besliyormuşum tühhh” bana çok inandırıcı gelmemişti.Ve Cindi Madsen’in diğer kitapları gibi eğlenceli değildi.Bu kitap içinde çok güldüm ya da güldüm diyemem ama en azından güzel anlatılmış bir aşk hikayesi var. Kızın güvensizliğine takılmazsanız ,sinir olmadan da okuyorsunuz.

Sibel
Sevimli,hoş bir hikaye idi.
Kitabı başından sonuna kadar yüzümde mutlu bir sırıtışla okudum.Hem erkek hem kadın karakter çok sevimlilerdi. İçinde +18 sahneler olmadan da bir aşk hikayesi yazılabilineceğine bir örnekti ayrıca. Sonuna kadar sıkılmadan,keyif alarak okuduğum bir kitap oldu. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder