7 Temmuz 2016 Perşembe

Susan Mallery - Tatlı Kaçamak - ( Bakery Sisters Serisi 2 )


Susan Mallery - Tatlı Kaçamak 

En Tatlı Hayat Bile Aşk Olmadan Sıkıcıdır! 
Nicole Keyes'i kısaca "Bayan Sorumluluk" olarak tanımlayabilirsiniz. Neticede çoğu insan onun gibi hem aile pastanesini işletip hem de kardeşini büyütmek için kendi hayatını yaşamaktan vazgeçmez. Ancak ikiz kardeşi mutlu bir evlilik yapan, kız kardeşiyse giderek fettan bir güzele dönüşen süper güvenilir Nicole, başkalarının ihtiyaçlarını kendininkilerin önüne koymaktan bıkmaya başlamıştır. 

İşte, tam da bu noktada hayatına Hawk girer. Eski bir Amerikan futbolu yıldızı olan genç adam, Nicole'e özlemini duyduğu özgürlüğü tattırır. Hawk gözleri kapalıyken bile genç kadının dizlerinin bağını çözebilecek biridir ama Nicole onu, kalbini kırabileceği kadar yakınına sokmaya isteksizdir. Nicole ve Hawk korku ve tereddütlerini aşıp aşkı bulabilecek midir? 

"Mallery, insanın içini ısıtan bu romanda tüm dünyaya kızgın bir kadının yaşamı kabullenmesi, hatta bazen sevmeyi öğrenmesini, aile bağları ve Nicole'ün karmaşık ilişkileri üzerinden ortaya koyuyor." 
-Shelley Mosley-



İlk kitabın yorumu için tık tık 


Sibel
Su gibi aktı hikaye,elimden bırakmadan tüm kitabı okuyup bitirdim.
Gül
Güzel kitap.

Sibel
İlk kitaba yaptığım yorumu okuduysanız (okumadıysanız çok ayıp =p) Nicole’ü daha ilk kitapta sevdiğimi görmüşsünüzdür ki bu kitapta sevgimi boşa çıkartmadı.Onun gibi yazılmış güçlü, aklı başında,hazır cevap kadın karakterleri seviyorum.Kitabın genel kurgusu,yazarın kaleminin akıcılığı, karakterlerin tam da yerlerine oturması tüm kitabı zevkle,elimden bırakmadan (uykusuz kalma pahasına), beğenerek okumama neden oldu.Birinci kitaptaki genel seriye giriş havasından ve arka arkaya okuduğum başka iki kitaptan sonra Susan’nın kalemi ve Nicole’ün hikayesi ilaç gibi geldi.


Gül

Sibel'in ısrarla ilk kitabı önce oku demesine rağmen seriye ikinci kitaptan başladım .Bu ara nedensiz bir şekilde aşk romanı okuma konusunda sıkıntı yaşıyorum.Sürekli tek tip kitaplar okuduğumdan olabilir  .Ama hakkını yememek lazım Susan ın hikayesi  bilindik olsa da yazarın anlatımı sayesinde sıkılmadan okunuyor.Gerçi şu küçük kız kardeşe oldukça sinir oldum diyebilirim .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder