12 Mayıs 2016 Perşembe

Jodi Ellen Malpas-Bu Adamla Beraber( Bu Adam Serisi 2)


Jodi Ellen Malpas-Bu Adamla Beraber
Jesse Ward, Ava için yanıp tutuşuyor ve onu tutkusuna yenik düşürmeye devam ediyordu. Ancak Ava’yı karanlık sırlarından ve yaralı ruhundan uzak tutuyordu. Ava’nın tek kurtuluşu Jesse Ward’ı terk etmekti fakat ondan kaçmanın imkânsız olduğunu bilmeliydi. Jesse, yaşadıkları tüm fiziksel hazları ona hatırlatmakta son derece kararlı olarak tekrar hayatına girmişti. Fakat Ava da bu adamın sert görüntüsünün altında yatan gerçeği öğrenmekte kararlıydı. Bu yüzden bir kez daha Manor’ın Tanrısı’na kendini sundu. Jesse’nin tek isteği de zaten onu yanı başında tutmaktı.
“Bu Adamla Beraber daha fazla tutku, merak ve entrikayı da beraberinde getiriyor. Hayatlar değişiyor ve sırlar ortaya dökülüyor. Jodi Ellen Malpas yine yapacağını yapıyor. Sürükleyici, her sayfası ayrı bir heyecana açılan bu kitabı elimizden bırakamadık.”
– TotallyBookedBlog

 İlk kitabın yorumu için tık tık 


Gül
Jesse'den biraz daha manyak adamları cinayet romanlarında takipçi sapık katil olarak okuyoruz
Sibel
Kahrolsun şu seri takıntım…


Gül
İlk kitabı yerden yere vurduktan sonra neden ikincisini okudum? Güzel soru .Boş kitap okuma isteği olacak cevabım.Ama sanırım bu ara okumaya son verdiğim serilerin ikincisi bu olacak ( ilki Causal Enchantment serisi ) tabii büyük konuşmamak  lazım .Merak kediyi öldürür beni de sinir hastası yapabilir.
Kitapla ilgili söylenecek çok şey yok ,ilk kitabı okunuz ve hatırlıyor musunuz ? İkincisi de pek farklı değil ,tek fark  kız adamı terk edip gitmiyor,yoksa kavgalar inatlaşmalar düdüşmeler aynı şekil devam ediyor.
Hangi insan evladı adamın yaşı mevzusunu 200 sayfa uzatabilir .Bu yazar sanırım .200 sayfada düdüşmeleri falan attıktan sonraki yoksa sanırım 400 sayfa bu muhabbet sürüyor.Ve karizmanın dibi Jesse nin kart şifresinin doğum yılı olması …. Gidin başka kitap okuyun yeminle .

okurken ki hissiyatım


Sibel

Bu tarz kitaplar için sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım.Şu aşağıdaki karikatürlerler kitapla ilgili ipucu versin size =D 




Ve tabii ki bu tarz kitapların olmazsa olmazı kırbaç şeysini bu kitaba da bir şekilde monte etmişler =p


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder