29 Nisan 2018 Pazar

Elle Kennedy-Hedef-Off-Campus Serisi 4-Hedef-Off-Campus Serisi 4



Elle Kennedy-Hedef

Sabrina hedeflerine ulaşmakta iyiydi…
Üniversitenin son senesinde olan Sabrina James tüm geleceğini planlamıştı: Mezun olacak, hukuk okulunun canına okuyacak ve amansız bir hukuk firmasında yüksek maaşlı bir işe girecekti. Şüphesiz ki, ilk görüşte aşka inanan yakışıklı hokey oyuncusu, onun utanç duyduğu geçmişinden kaçış planlarının bir parçası değildi. Sabrina’nın John Tucker’a tek verebileceği ateşli bir geceydi, fakat bazen tüm hayatının değişmesi için bir gece yeterliydi.
 Fakat oyun daha da karmaşık hale gelecekti…
Tucker yıldız oyuncu olmak kadar takımın bir parçası olmanın da öneminin farkındaydı. Buzun üzerinde spot ışıklarından uzak durmakta sorun görmüyordu fakat yirmi iki yaşında baba olması gerektiğinde kenarda durup izlemekle yetinmeye hiç niyeti yoktu. Yakında çocuğunun annesi olacak kadının güzelliği, zekâsı ve onun bütün enerjisini istiyor olması sorun değildi. Sorun olan şey, Sabrina’nın kalbini açmıyor olmasıydı ve bu sıkı kumralı yardım kabul etmeyecek kadar inatçıydı. Eğer Tucker rüyalarının kadınıyla bir gelecek istiyorsa, Sabrina’yı bazı hedeflere asla tek başına ulaşılamayacağına ikna etmesi gerekiyordu.

Gül
Bir seri daha bitti ,tüm seri güzeldi.

Sibel
Bu tarz kitaplar içinde en sevdiğim serilerdendi…



Gül
GR ye göre Elle Kennedy’nin diğer kitaplarından daha yüksek puana sahip bu seri.O yüzden Elle Kennedy den daha fazla kitap pek diyemiyorum .Ama okuduğumuz bu serisi gayet güzel, gerçekten üniversitede okuduğuna inandığımız akıllı, ayaklarının üzerinde duran kızların yer aldığı bir seriydi.
Bu kitabı okuyunca Dean’e azıcık sinir oluyor insan. Anlaşma kitabında ki kızdan sonra en çileli geçmişe sahip kızımız buydu ve Dean yüzünden adı neye çıkmıştı kızımızın. Neyse Sabrina azıcık inat mıydı evet, ama yaşadıklarından sonra pekte şaşırtıcı değil. Oğlumuz Tucker ,bir olgunluk abidesi,bir sonraki mertebesi ancak evliyalık olur sanırım.
Sonu azıcık “onlar erdi muratlarına biz çıkalım kerevetine” olsa da severek okudum.
Canım cicim Garrett bu yaştan sonra olmaz ama çocuğum olursa senin istediğin isimleri koyacağım söz .En azından evcil hayvan alırsam o da olmazsa çiçek alıp ona koyarım.=)




Sibel
Seri içinde en az beğendiğim kitap bu olsa da tüm seri çok güzeldi bana göre. Bu tarzda okuduğum kitaplarda en iyileriydi diyebilirim. Yazacak çok fazla bir şey bulamıyorum. Elle Kennedy başından beri alıştırdı bizi tarzına, o yüzden eleştirecek bir şey yoktu benim için. Sadece oğlu Tucker’ı bu derece iyi bir evlat olarak yetiştiren annenin sırrını öğrenmek istedim =P




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder