4 Aralık 2017 Pazartesi

Yetişkinler İçin Kitaplar


Denise Grover Swank-Otuz Buçuk Mazeret 
Rose Gardner Mystery Serisi 3
Gina L. Maxwell – Gardını Asla Düşürme 
Fighting for Love Serisi Serisi 4



Denise Grover Swank-Otuz Buçuk Mazeret 
Rose Gardner Mystery Serisi 3
Sevginin, her şeyin üstesinden gelemediği zamanlar da vardır.
Arkansas, Henryetta’da ortalık fena halde karışmış durumda. Rose Gardner’ın yaşlı komşusu ölü bulunur ve doğal sebepler yüzünden öldüğü teşhisi konulur. Ancak Rose Gardner bunun bir cinayet olduğuna inanmakta ve gerçeği öğrenene kadar da işin peşini bırakmamaya kararlıdır.
Öte yandan Rose, ablası Violet’la birlikte Gardner Kardeşler Fidanlığı’nın açılış hazırlıklarını sürdürürken erkek arkadaşı Joe’nun ailesiyle tanışmanın eşiğindedir. Ne var ki, ilişkilerinin boyutu ciddiyet kazandıkça Rose’un endişeleri de bir o kadar artmaktadır.
Sevgi tüm engelleri aşabilecek kudrette midir? Joe’ya olan aşkı onunla evlenmesi için yeterli sebep midir? Cevabını bekleyen sorular çoğaldıkça Rose’un yeni bir liste yapmasının da vakti gelmiş demektir.
“Söz konusu Rose Gardner olduğunda bela da mutlaka yakınlarda bir yerde demektir.”
 USA Today
“Gerilimi yüksek olmasına rağmen aynı anda komik ve romantik olmayı da başarmış, keyifle okunabilecek bir roman.”
Noir Journal
“Sizin de Rose’un listesine eklemek istediğiniz mazeretleriniz var mı?”
Booklist


Gül
Yazara çok çok kızgınım ,ama güzel yazıyor namussuz .O yüzden alıp okuyacağım serinin bir sonraki kitabını da biraz kalbim kırık olarak da olsa .Serinin polisiye yanı kuvvetli hala değil ama yazar o kadar iyi yazıyor ki son 50 sayfayı “hayır” nidaları ile okudum .Hala kızgınım yazara.

Sibel
İyi yazar güzel seri.Her kitapta farklı hikaye olsa da ilk kitaptan beri devam eden karakterle ilgili olaylar olduğu için sırasıyla okunması gereken ama bir sonraki kitap için deli gibi heyecanla beklenmesine gerek olmayan bir seri.Haaa hepsi arka arkaya çıksa hemen alır okurum.Yazara yaptığı şeyden dolayı bende kızgınım. Gerçi bu şekilde belki de olabilecek bir tekdüzeliği kırmıştır. Neyse önceki iki kitap gibi polisiye kısmı hafif olan güzel bir hikaye idi.




Gina L. Maxwell – Gardını Asla Düşürme 
Fighting for Love Serisi Serisi 4
Tatlı kekler, sıkı yumruklar ve beklenmedik bir aşk.
Kaybetmeyi bilmeyen eski kafes dövüşçüsü Xander James, eski formunu yakalayıp tekrar şampiyon olmak istiyor. Ama inatçı Xander tam işleri yoluna koydum derken, spor salonu kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Şampiyonluk maçından önce, hayatın Xander’ın karşısına çıkardığı başka bir mücadele var.
Sophie Caldwell’in ise tek istediği, keklerinin kabarması. Tabii bir de büyükannesinden kalan pastane. Ancak pastanenin onun olabilmesi için küçük bir engel var: Bekârlık. Mavi saçları, her yerini kaplayan dövmeleri ve topuklu ayakkabılarıyla mutfakta harikalar yaratan bu kadının zor bir karar verme zamanı geldi.
Hayatın hamuruna hangi malzemeleri katacağını bazen bilemezsin. Ya da ringe çıktığında her zaman rakibini seçemezsin. Tıpkı âşık olacağın kişi gibi…


Sibel
Serinin 3.kitabı için demişim ki ‘Kitap geneli itibariyle orta karar bir şeydi bana göre.Hani okurken canınız sıkılmıyor ama öyle aman aman da güzel diyemiyorsunuz.Muhtemelen çok kısa bir zaman sonra unutacağım zaten kitabı.’ Bu kitap çıktığında 3.kitabı hatırlamaya çalıştım ama karakterlerin kim oldukları dışında aklımda hiçbir şey kalmamış. 4.kitap da aynı.Hatırlamadığım için yapacağım kıyas ne derece sağlıklı olacak bilmiyorum ama sanki bu kitap bir tık daha iyi gibi.Sıkılmadım okurken ama bir süre sonra bunu da unutacağıma eminim.

Gül
Onda bazı mantıksız olaylar vardı sanki .Bence de bir tık daha iyi kitap çünkü abi normal adam gibi süper düper “güçlü “ abilerden değil.Bir İngiliz olmasından mıdır nedir ,çok yardım sever =) .Olan biten bir şey olmadığından biraz uzatılmış gibi sanki.Serinin son kitabı olması yüzünden serideki tüm abi ve ablaları bu kitapta görmek elbetteki Allah’ ın ve yazarın emri.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder