7 Kasım 2017 Salı

Liane Moriarty – Suçlu Hem de Çok Suçlu


Liane Moriarty – Suçlu Hem de Çok Suçlu
Sıradan bir günün aslında ne kadar sıra dışı olabileceğini hiçbiri tahmin edemezdi. Üç yetişkin çift, üç güzel çocuk, şahane bir bahçe ve bir barbekü partisi. Eğlenceli bir hafta sonu geçirmenin önünde ne gibi bir engel olabilir ki? Oysa hepsinin hayatının sonsuza kadar değişeceği bir gece olacaktır bu. Romanları çok satanlar listelerinden hiç inmeyen Liane Moriarty’den sırlara, dostluğa, kıskançlığa, evliliklere dair gerilim dozu yüksek bir roman. Suçlu Hem de Çok Suçlu, New York Times bestseller listesinde haftalarca kalmanın yanı sıra Goodreads okurları tarafından 2016 yılının en iyi romanı da seçildi. “Bu kitap Liane Moriarty’nin en beğenilen romanlarından biri olacak. Suçlu, Hem de Çok Suçlu şüpheli dostlukları, gizlenen çatışmaları, vadesi dolmuş evlilikleri mercek altına alıyor.” -New York Times-
"Serinin altıncı kitabı bizleri gizemli bir dünyaya çağırıyor. Savaşın ve aşkın büyülerle ve kanla dolu evreninde birlikte yolculuk edeceğiz."
Kirkus Review

 “Atlantis serisini zevkle okuyorum. Atlantis’in Düşmanları kesinlikle beklentilerimi karşıladı. Çok doyurucu, okuması müthiş keyifli…”
Amazon


Sibel
Oldukça değişik,güzel bir kitaptı.
Copy-paste kitaplardan sıkıldığımda (laf ettiğime bakmayın seviyorum onları da =D ) araya farklı tarzlar koymak iyi oluyor.Bu kitabın da özetini okuyunca hah dedim tam bu kitaplık moddayım bu ara, hemen başlayayım.Gerçekten çoğu kitaptan farklı kurguda olduğu daha ilk sayfalardan anlaşılıyordu.Yazar sizi öyle bir merakta bırakıyor ki bir ara ‘Ne oldu laynnnn o ….. barbeküsünde’ diye çığlık atasım geldi ve umarım taaaa kitabın sonuna kadar söylememezlik etmez şeklinde çevirdim sayfaları ama neyse ki yarılarda falan öğrendik sebebi ;). O gün ne olduğu yazarın sizi yönlendirdiği (en azından beni) doğrultuda çıkmayınca daha bir başarılı oldu gözümde kurgu.Genel olarak yazarın anlatımı, tüm karakterlerin tek tek işlenişi, barbekü öncesi ve sonrası zamanlarla anlatımla yaratılan gerilim ve heyecan yüzünden tüm kitabı elimden bırakmadan okumama sebep oldu.




Bu kitabı okuyup beğendikten sonra yazarın Türkiye’de yayınlanmış diğer iki kitabını da alıp okudum hemen.Onları da aynı şekilde oldukça beğendim.Sadece üç kitabı arka arkaya okuyunca fark ediyorsunuz ki yazarın bir kurgu şablonu var.Gizemli bir olay,bu olaydan etkilenen 3 taraf vs gibi. Ama konular farklı olduğu için bu şablon olayı sizi çok rahatsız etmiyor ve ilgi ile okuyorsunuz kitapları. Ayrıca kitabı bizde yayınlanmayan ama dizisi olan Big Little Lies var (Nicole Kidman'ı sevmememe rağmen o da güzel bir diziydi .Alexander Skarsgard'ın olmasınınsa diziyi beğenmemle hiiiiççç ilgisi yok elbette =P )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder