26 Ekim 2017 Perşembe

Bad & Not Bad Historical



Sandra Hill-Biraz Daha Yaklaş 
Viking 1 Serisi 10
Monica McCarty – İskoç Savaşçı 
Campbell Trilogy Serisi 1





Sandra Hill-Biraz Daha Yaklaş 
Viking 1 serisi 10
New York Times çok satanlar yazarı Sandra Hill’in eğlenceli, çekici, cesur tarihi aşk romanlarının hepsi ayrı bir şölen ve Viking hikâyelerini ondan daha iyi anlatan yok. Bir yanda eşini yeni kaybeden ve küçük bir bebekle yapayalnız kalan güçlü, sert Viking Sidroc, diğer yanda aradığı talibi bulamayan cesur Prenses Drifa… Bu ikilinin yolculuğu ters giden bir ilk tanışmadan yıllar sonra Bizans’ın tehlikeli dünyasına uğrayacak ve açıklanmayan sırların ağırlığını taşıyarak aşkın, tutkunun tam kalbine kadar inecek. Bir yanda mantık, bir yanda arzu, bir yanda tehlike, bir yanda huzurun vaadi… Nereye gideceklerini sadece Prenses Drifa ile Viking savaşçı Sidroc seçecek, gerisi hikâye.
“Sandra Hill’in romanları hep zeki, ateşli ve eğlenceli maceralar anlatıyor.”
-Christine Feehan-
“Sandra Hill hem kahkaha attıran hem de kalbe dokunan hikâyeler yazıyor.”
-Susan Wiggs-




 Gül
Epsilon seriye 10 dan başlıyor ,yazarın bir İskoç takıntısı var .Vampir İskoçlar bile yazmış.Kitap Konstantinopolis’ te geçiyor.Tarihi gerçekleri var yok tartışmıyorum ama İstanbul’dan 3 günde atla çöle gitmeleri ilginç geldi bana .Bir de harem muhabbetleri var ki hiç girmiyorum .Canınız çok sıkkın eğlenmek istiyorsanız yazarın GoodReads teki sayfasına gidip kitap kapaklarına bakın.
 




Monica McCarty – İskoç Savaşçı 
Campbell Trilogy Serisi 1
İskoçya’nın en güçlü klanının en meşhur savaşçısı Jamie Campbell, İskoç topraklarındaki diğer klanların kanunsuzlarına ve zorbalarına karşı koymak için gereken her şeyi yapmaya hazırdır. Adaleti sağlamak, hayatta kendine biçtiği roldür ve bazen bunu yapmanın yolu, başka klanlarla güç birliğine gitmenin önünü açacak evliliklerden geçer. Jamie Campbell’in de görev niteliğinde bir evlilik gerçekleştirmesi, küçük gruplar halinde İskoç topraklarına dağılmış klanların korunması ve İskoç topraklarında adaletin sağlanması için şart olmuştur. Öte yandan Campbell soyadına kendini bildi bileli düşman olan Caitrina Lamont, söz konusu güç birliği için Jamie Campbell tarafından eş olarak seçilmiştir. Tabii Jamie’nin her şeyden önce Caitrina’yı bu evliliğe ikna etmesi gerekir. Onu ikna etmeye çalışırken görev aşkıyla Caitrina’ya karşı duymaya başladığı tutku arasında kalan Jamie için zor günler başlamıştır.




Sibel
Yazarın Türkiye’de yayınlanmış diğer kitaplarını zamanında beğenerek okuduğum için bu kitabına da heyecanla başladım. Hele ki de karakterlerin İskoç olması ayrı bir beklenti yarattı bende. Artık beklentimin yüksek olması mı yoksa artık historicallerden eski zevki alamamam mı neden bilmiyorum ama bu kitabı öyle aman aman beğenmedim.Tamam çok kötü değildi gideri vardı ama ne bileyim Caitrina’nın gel git fikirleri falan içimi sıktı.Eskiden bu kadar takılmıyordum sanırım böyle şeylere.Çok fazla benzer kitap okumanın getirisi oldu sanırım.Haaa çıktığında serinin devamını okumaz mıyım elbette okurum.Daha o kadar da sıkılmadım İskoçlardan =D





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder