1 Aralık 2018 Cumartesi

Catherine Bybee – Aşk Eski Bir Yalan- Not Quite Serisi 4



Catherine Bybee – Aşk Eski Bir Yalan
 (Not Quite Serisi 4)

Hayatını romantik komedi kitapları yazarak kazanan Dakota Laurens, mutlu sonların sadece yazdığı romanlarda gerçek olabileceğine inanır. Ona göre hayal ettiği aşkı yaşaması imkânsızdır. Çünkü gerçek aşk sadece bir kurgudan ibarettir.

Ancak hayat Dakota için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Beklenmedik bir anda karşısına çıkarak aklını başından alan Doktor Walt, unuttuğu güzel duyguları ona yeniden hissettirir. Bu hislerinin karşılığının da olduğunu fark eden Dakota için bir şeyler değişmeye başlamıştır. Mutlu son yakında bir yerlerden göz kırparken bir tercih yapması gerekecektir. Ya duvarlarını yıkıp aşkın yolunu açacak ya da aşk eski bir yalan diyerek aşkı sadece yazdıklarında bulmaya devam edecektir.



Sibel 
Şablon aynı ama sıkıcı değil Allahtan.

olmuşa yakın

Gül
Bir önceki kitaptan pekte farklı değil.


Sibel
Kendi halinde, insanı sıkmadan ilerliyor bu seri bana göre. Bir önceki kitapta yazar asıl mesleği olan hemşirelik ile ilgili günah çıkarma gibi bir şey yapmıştı (hemşireliğin ne kadar zor ve ulu bir meslek olduğu vs ) ki bu kitapta da bence Romance yazarları ve hatta okuyucuları için bunu yapmış. Hani bu tarz kitap yazan ve okuyan bizlerin karşılaştığı eleştiriler vs. Bunun dışında geneli itibariyle severek, sıkılmadan okuduğum bir kitap oldu. Sadece bir önceki kitapla azıcık kurgu bakımından aynı şablon kullanılmış sanki. Mahsur kalma durumları gibi. Ama neyse ki bu sefer cep telefonu şeysine dikkat etmiş yazar =D


Gül
Yani fazla söylenecek bir şey yok ,bir iki şeye kafam takıldı sadece
1)      Ablanın 6 sıfırlı bir çek alması ki chick-lit yazarları böyle ( gerçi yazar abla chick litten ziyade adult yazıyordu sanki ,kitap kapakları ve aile tepkisi yüzünden böyle düşündüm) kazanıyorsa derhal yazarlığa başlamak lazım Amerika'da.
2)      Bu yoğunluktan kafasını kaşıyamayan dohtor abi, sonra birden bir rahat bir rahat.Tamam iş değiştiriyor anladıkta, adam dohtor yaw, hayat kurtarmak mı, hatun peşinde koşmak mı?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder