29 Aralık 2018 Cumartesi

Diana T. Scott-Şeytanlarımız En İyi Dostlarımız-Half of Me Serisi 1



Diana T. Scott-Şeytanlarımız En İyi Dostlarımız

Her şeyin kusursuz olduğu bir dünyada olsalardı, Ava ile Sebastian aşkı doyasıya yaşardı. Ama bu dünyada, geçmişin hayaletleri ikisinin de yakasından düşmemektedir. Omuzlarındaki yük hiç de hafif değildir; Ava acılarını zihninin derinliklerinde bastırmaya çalışmış, Sebastian ise zaman zaman omuzlarının çökmesine neden olacak bir zırh gibi üzerine geçirmiştir.
Birbirlerini severler, ama ya geçmişin hayaletleri?
Stajyer doktor Ava, hayatının yarısını ikiz kardeşiyle birlikte geçirmiştir. O öldüğünden beri, aslında hiç son bulmayan acısını bastırmanın yollarını bulmuştur.
Sebastian ise kendi trajedisi nedeniyle stajını bir yıl dondurmuştur. Ve şimdi, geleceğini hiç düşünmeden, yalnızca günü kurtarmak adına yaşamaktadır.
Ta ki Ava gelip, geçmişteki acıların onları bir bütün haline getirebileceğini gösterene dek.


Gül
WTF



Sibel
Greys Anatomy’nin çakması.


Gül
Tanıtımı okuyunca nasıl derin bir hikaye bizi bekliyor gibi duruyor di mi ? Bir de düşük  RT (216 Kişi puanlamış ) sine rağmen 4,1 gibi bir puan ekleyin üstüne .Kitabın adı bile çok şey vadediyor. Hatta girişe konulmuş kitabın ortalarından birkaç sayfa beklentiyi tavan yapıyor. Lakin kitap bildiğin wattpad hikayesi.Yani bu tarz romanları seviyorsanız niden olmasın okuyun.Ama ben epey bir bozum oldum.Beklentiyi karşılamadı.Diyeceksiniz ki Kalbin Anatomik Şekli kitabının da arka özet ve kitap tutmuyordu niden ona değilde buna laf ediyorsun.Onda hikaye güzeldi ama bunda değil .O kadar boş şey anlatılmış ki kitapta, böyle  beyniniz akıyor bir süre sonra.




Sibel
Greys Anatomy’nin fanfictionı olmasa bile oradan feci esinlenilmiş kurguda. Dizideki internlerin yaşamı kitapta kopya edilmiş. Ancak hikayenin kurgusu o kadar salla pati yazılmış ki diziye ayıp etmiş yazar resmen. Bir sürü mantık hatası (ya da çeviri mi bilemedim) var kitapta. Mesela 4 yatak odalı evin kirasının 35 dolar olması (öyle bir şey varsa taşınalım Amerika’ya), Ava’nın doğum gününü 2 gün önce öğrenen arkadaşlarının 1 hafta boyunca  hediye seçmeleri (parti 2 gün sonra ve hediyeyi o gün veriyorlar, daha sonra değil yani) gibi. Bunun dışında cidden boş kitap, sayfa doldurmak için esas konu araları habire saçma sapan şeylerle doldurulmuş. Ve girişe konan birkaç sayfa bende beklentiyi tavan yapmak yerine yerlere düşürdü bu arada.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder