13 Ocak 2019 Pazar

Meg Cabot – İlişki Durumu : Çevirimiçi -Boy Serisi 1



Meg Cabot – İlişki Durumu : Çevirimiçi

Yeni bir mailiniz var!

Alıcı: Siz
Gönderen: İnsan Kaynakları
Konu: Bu Kitap
Sevgili okuyucu,
Bu mesaj New York’un önde gelen fotoğraf gazetesi New York Journal’ın İnsan Kaynakları Bölümünden otomatik olarak gönderilmiştir. Kayıtlarımıza göre henüz bu kitabı okumamış olduğunuzu bildirmek isteriz. Bu yüzden size sormak istiyoruz: Tam olarak neyi bekliyorsunuz? Bu kitapta ne ararsanız var.
• Espri
• Romantizm
• Yemek pişirme ipuçları
• Alman mastifleri
• Başı dertte bir kadın kahraman
• Yunus şekilli odundan heykeller
Eğer yukarıdakilerden herhangi birini okumak istiyorsanız, bu kitabı satın almanıza yardımcı olacak bir satış danışmanıyla eşleştirileceğiniz kasaya yönelmekten lütfen çekinmeyiniz. Biz, New York Journal’da bir ekibiz. Ekip olarak kazanırız ve birey olarak kaybederiz. Kazanan takımda olmak istemez misiniz?
Saygılarımızla,
İnsan Kaynakları Bölümü
New York Journal

Lütfen bu kitabı okumamanın bu mağazadan uzaklaştırılmak ya da kovulmak ile sonuçlanabileceğini göz önünde bulundurunuz.
Bu e-mail gizlidir ve istenen orijinal alıcı dışında başkası tarafından kullanılmamalıdır. Eğer bu e-maili hata sonucu aldıysanız, lütfen göndereni bilgilendirin ve gelen kutunuzdan veya diğer depolama mekanizmalarından silin.


Sibel
Eğlenceli bir kitap ama…

Gül
Çok beğendim,pek beğendim



Sibel
Hakkını yememek lazım kitap baya eğlenceli, birçok sahnesinde sırıttım, bazı yerlerde kahkaha attım. Karakterler de sevimli, kurgu güzel. Amaaaaa kitabın baştan sona anlatım dili yukarıda arka kapak özetinde gördüğünüz gibi mail şeklinde. Yani bütün kitap insanların birbirlerine yazdığı mailler ile ilerliyor. Tamam ilginç olmuş böyle ancak ben okurken biraz zorlandım açıkçası. Bu maili kim kime yazmıştı diye sürekli gönderen/gönderilen bakmaktan dikkatim dağıldı. Bence bu şekilde anlatım akıcılığı bozmuştu. Okurken sürekli keşke normal diyaloglar şeklinde yazılsaydı dedim.





Gül
Bu Meg ablanın adını yıllardır duyardım yeğenimden,ama okumak kısmet olmamıştı.Yeğenimle olan son felakettenden sonra ( Bkz KazananSerisi) Meg Cabot’un adını görünce yalan yok bir durdum .
Üstüne bir de Sibel benden önce kitaba başlayıp “pek sarmadı beni “ dediği için içim biraz sıkkın başladım.Yine mi “gol” değil hissi ile.Ama okudukça sevdim ,güldüm,kıkırdadım .Sibel’e “neden beğenmedin 72 deyim güzel gidiyor.Bu kitabı nasıl beğenmezsin 180 deyim bildiğin gülüyorum “ diyen taciz mesajları yolladım tekrar kitaba başlamasını sağladım.Evet değişik yazılmış ve bence çok güzel olmuş,iyi ki de böyle yazılmış.Cesaretiniz kırmayın ,dikkatinizi toplayın ve okuyun.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder